dimarts, 13 de març del 2012

Jornada 17 de Lliga

ARRELS 1 - ACCIÓ 4
Intens partit de rivalitat local, on varem obtenir un molt bon resultat i on es va demostrar que el equip te caràcter. El equip local es va engrescar a tenir la bola, nosaltres esperàvem a mitja pista, el equip local es va animar al veure's amb la possessió de la pilota i ens va crear diverses ocasions de perill, però la nostre qualitat es innegable i a pesar de no tenir la bola com en altres ocasions , vam gaudir de tantes ocasions de gol com els rivals, de fet hems vam avançar en el marcador per 2 cops abans del descans. 0-2 Descans.
La tònica del partit continuava sent la mateixa, un canvi d'actitud de l'arbitre en la segona part va fer pujar la tensió a la pista, efectuant una feina digne d'analitzar, no es la nostre labor i no anirem més enllà, es molt difícil arbitrar partits i el col.lectiu ens mereix el màxim respecte, el mateix que demanem per a la nostre entitat i per als nostres jugadors, que no oblidem que son nanos de 14 anyets. Escorcen diferencies els locals 1-2, però las adversitats a la pista en el dia d'avui ens han anat molt bé per demostrar-nos a nosaltres mateixos que tenim sang a les venes i que si cal treure geni i coratge  a la pista el trèiem. "Chapò" per a l'actitud del equip avui , no hem fet el joc de unes altres ocasions però la lluita dins de la pista, ens ha fet tornar a sentir-nos molt orgullosos novament dels equip. El 3er i 4at gol han portat la calma i l'alegria als grocs en un partit de brega, havitat desconegut fins ara. Felicitats Equip, pujarem o no pujarem, farem promoció o no la farem, però la lluita d'avui ha esta encomiable i això es mes valuós, heu fet els dures a la pista, Grans!!!!!

En un altre ordre Dimarts debutem a la Copa Catalunya 19:10' Bon Pastor, ens visita el Lider del Grup 2, un equip molt potent, amb un 5 espectacular, digne de DH, on tenim un partit molt difícil. Hem de sortir a la pista amb els cinc sentits, tindrem la nostre oportunitat i crec que l'aprofitarem. A Gaudir d'un Bon Pastor.