diumenge, 4 de març del 2012

JORNDA 16 DE LLIGA

Acció 9 - Mataró 1.
Vendaval groc. sortida molt espectacular a la pista pressió a dalt de tot i gol al primer 1' 1-0. las intencions eren clares. Mataró venia amb il·lusió i algun jugador del A, s'ho han pogut combinar aquesta setmana,i ha sortit molt bé de la pressió i ha empatat ràpidament el partit, moments d'incertesa, però tornem a la senda de la rotació, la pressió, aparèixer, tallar, no jugar-se´la de ultim i el equip buscava molt bé el segon pal i els gols han anat arribant un rera el altre fins al 8-1 a la primera part. Mataró ha tingut alguna oportunitat, però avui era el nostre dia. La segona part, ha estat de menor encert e intensitat, només un gol. 9-1.
La lliga arriba a l'hora de la veritat i Acció vol estar a la pomada, no serà fàcil però aquest joc en engrescador i ens anima al millor, felicitats xavals i Tècnics també. La Promoció esta més a prop.
Arrels el proper Rival ha tret un empat a 3-3 a Mollet. La propera setmana un altre proba per demostrar que estarem lluitant per la segona plaça.
Aquest matí a la Ciutat Esportiva el Inter de Coslada de Madrid ha jugat contra el Barça Cadet, empatant a 2-2, en un partit diuen que espectacular. El equip de divendres no era moco de pavo. Felicitats per partida doble doncs