diumenge, 18 de març del 2012

COPA CATALANA 2012

ACCIÓ 4 LA FLORESTA 4. (Passa la Floresta per penalts).
Gran espectacle el partit de dimarts al vespre a Bon Pastor, 2 equips que van sortir a la pista a jugar a Futbol Sala, i tant que ho van a aconseguir, la primera part va ser dels visitants, que van dominar amb claretat el partit, tenien la bola i jugaven a plaer amb els grocs sense la pressió d'altres vegades. amb tot i aixó els locals van tenir oportunitats a la primera part. 1-2 al descans.
La segona va ser molt diferent, Acció va començar a creure amb les seves possibilitats i clarament va dominar la segona part i va gaudir de numerables ocasions per a emportar-se el partit. 4-4 Final del partit.
5 penals per equip decidiran qui passaria de ronda. La fortuna va estar de part dels visitants, els locals no van marcar els seus 2 primers llançaments, mala sort. Felicitar a la Floresta i sort per a la propera Eliminatòria.
La feina dels locals a la segona part, es digna de destacar i es la línia de treball que necessitem per afrontar amb garanties el tram final de la lliga, això s'acaba i arriben els partits claus, tenim Equip i Gaudirem!!!!