diumenge, 25 de desembre del 2011

Partit de Lliga Endarrerit Jornada 8

ACCIÓ 4  LLORET 1

Dimarts a les 19h00, teníem una cita, per acabar l'any esportivament parlant, en referencia a partits de competició, jugaven el partit corresponent a la vuitena Jornada de lliga i ens enfrontava a Lloret a Bon Pastor.
Vam sortir clarament a per el partit i les coses funcionaven, teníem la possessió de la pilota i generàvem ocasions, molt dora va arribar el primer gol una elaborada jugada ens posava per davant al marcador1-0.
La tònica del partit era la mateixa, ràpids moviments dels locals domini de pilota i perilloses contres dels visitants, que van tenir alguna oportunitat d'empatar el partit, no va ser així, finalment una altre jugada elaborada
ens va permetre fer el segon i marxa al descans amb avantatge de 2-0. Descans.
Ens costa agafa la tònica a la segona part, els visitants amb una de les seves perilloses contres, ens van posar la por al cos 2-1 als pocs minuts de la segona part. Falsa alarma, el domini torna a ser nostre i el setge a la porteria visitant era constant, però el gol de la tranquil·litat no arribava fins a falta de 5', 3-1.
Els Visitants intenten jugar de cinc sense massa fortuna i una espectacular jugada tanta el marcador pujant el definitiu 4-1 al marcador.
Marxem de aturada nadalenca amb bon sabor de boca. L'equip torna a la senda de la victorià.