diumenge, 18 de desembre del 2011

Lliga 9ana Jornada

ACCIÓ 2 - MONTCADA 4

Gran primera part la nostra, on hem sorprès als Líders de la competició. Ens hem demostrat a nosaltres mateixos quin es el camí a seguir. Varem marcar molt ràpid i van continuat tenint la possessió de la bola, els visitats sortien a la contra molt bé i amb molt de perill, tenint alguna oportunitat per empatar el partit com finalment ha sigut 1-1, abans del descans una maca triangulació fa justícia al marcador, 2-1 primera Part.
La segona part Montcada va sortir a buscar el partit i amb mes encert que nosaltres, va aconseguir capgirar el marcador fins al 2-4 final, amb gols de merit i uns altres errades nostres. Intent de joc de 5 sense massa fortuna. Resum simple : Una part per a cada equip, però els punt marxen cap a Montcada, felicitats per a ells són Liders en solitari per merits propis.
Nosaltres dimarts tenim l'oportunitat de sortir de la dinàmica negativa que vam entrar des de el fatídic dia de FPE Mataró, el joc de la primera part i la acceptació de la situació per part dels nostres nanus ens demostra que estem davant un equip especial que encara no ha dit la darrera paraula i que hem vist clarament quin es el camí a seguir des de aquest moment.

Un Cop Mes gràcies Especialment a Jordi i Max per ser com sou, al Aldo que es tot cor a al pista, al Salva pura dinamita i coratge, al Sergi clase i calitat a la pista, al Edu espectacularitat a la porteria, al Adri batallador nato, al Jordi D. no te una esquerra te un guant, Dani pura explosivitat a la banda, Sergio zurda de oro, al Samir todo un ejemplo de trabajo y sacrificio en la pista, al Xavi calidad en estado puro, al Alex por estar a prop cuand se'l necessita i al Roger per la seva grandesa i ma dreta amb els nanus.

A tope Acció, Dimarts sortim a la pista a jugar com saben, sense pressió pel resultat, anem a jugar i a mantenir la intensitat els 50', els resultats arribaran segur, pero primer aanem a disfrutar i a jugar, la resta tard o dora tornara.

Sabeu una cossa? Es la primera derrota de la temporada, no passa res.

MOLTS ÀNIMS I PASSI EL QUE PASSI ESTEM AMB VOSALTRES , ESTEM MOLT ORGULLOSOS DE TOTS.