diumenge, 11 de desembre del 2011

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SELECCIONS COMARCALS

Els dies 6 i 8 de desembre s'ha disputat a Blanes CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SELECCIONS COMARCALS.
Personalment m'ha semblat una experiència enriquidora al màxim. La il·lusió dels 48 xavals que han anat amb la nostre expedició han sigut molt feliços per unes hores. Molts amics i companys no han pogut estar, però han fet possible que estiguin la resta, gràcies a tots i especialment als que s'han quedat més aprop d'estar i animar-los a seguir treballant per a ser en properes edicions, que ningú os prengui la il·lusió.
A tots els components de la Selecció Vallés-Terrassa, agrair-los tot el esforç que han fet, estic molt orgullós de la seva feina, del treball fet, del comportament als entrenos,  a blanes i de les seves ganes de fer bé les coses.
Hem de millorar en molts aspectes, jo el primer ha estat una primera experiència en aquest món, he comés moltes errades i aprofito aquesta plataforma per demanar disculpes a tots els que os han afectat aquestes errades. Prometo que per properes edicions milloraré substancialment.
Agrair al ajuntament de Castellar l'ajuda prestada en tots aquests mesos, sobretot als funcionaris que han estat amb nosaltres els diumenges.
Gracies al CNS, que ens va ajudar a solventar una situació critica per a nosaltres.Gràcies al Barça per la seva participació i col·laboració, als pares tècnics i delegats del Cadet, la seva actitud es digne de comentar.
Disculpes a Teia i a la nostre sele infantil per no poder treballar el darrer dia, ho sento molt.
Gracies als Clubs que han fet possible la nostre presencia a Blanes : BONAIRE, FLORESTA, SANT CUGAT, RUBÍ.
Gracies als nostres benjamins, s'hem posa la pell de gallina de recordar els moments viscuts amb ells i els seus tècnics, molt bona feina família estic molt molt orgullós de tots vosaltres, estu en el bon camí segui igual sempre.
Gracies a tots els que heu fet possible que la nostra sele aleví hagi estat present a Blanes, jugadors amb molt talent i bons tècnics, la propera edició gaudirem més l'experiència.
Que dir de la nostre sele infantil, un futur impressionant, tècnics compromesos al 100%, molt jugador de primer any, tenim un futur espectacular, he gaudit molt amb tots vosaltres gracies Cracks!!!
Per treure's el barret el treball impecable de la nostre Cadet, espectacular diria jo, màxima professionalitat, bloc molt fort, molt treball i moltes ganes, ha deixat empremta amb mi. Estic super orgullós de haver compartit amb vosaltres la experiència, el vostre treball es dine d'admiració.

Un dels Objectius principals del campionat no era un altre que els seleccionadors absoluts, poguessin veure el major nombre possible de nanos que habitualment no tenen oportunitat d'anar a les seleccions absolutes, per que ningú els pot veure.

Gracies a tots i la propera edició la gaudirem més i farem millor les coses.






















2 comentaris:

  1. Quan les coses es fan amb il.lusió envers el nostre esport i sabem el que costen de fer,mai es pot fer cap retret,ans al contrari,animar a pulir detalls i estar al costat teu per donar un cop de mà sempre que ens necessitis.Anims Xavi,molt bona tasca tan en la preparació com en el desenvolupament dels campionats.Els que hem estat a la vora,sabem el que ha costat portar aquest esdeveniment endavant,però ha donat els seus fruits.

    ResponElimina
  2. Merci Jordi...
    La veritat es que he tingut un grup de grans profesionals al costat meu que m'han fet creixer molt aquests dies. Me he sentit sempre recolçat.
    Estic convençut de que aixó serà l'inici d'una epoca molt bona per al nostre esport.

    ;)

    ResponElimina