diumenge, 8 de gener del 2012

Jornada 10 de lliga

Premia de Dalt 2 - Acció 5

Gran resultat, joc a millorar.
Torna la competició, els nanos ja tenien ganes. Matinada important per viatjar cap a Premia.
Iniciem el partit amb ganes de fer bé les coses , marquem aviat  però el joc no es fluid, el rival arriba a la nostre porteria sense encert, nosaltres també arribem i marquem el segon, però abans de la fi de la primera part retallen distancies els locals. 1-2 Descans.
Tornem a la pista amb la mateixa dinàmica domini clar a la nostre pista, poca verticalitat, des de la grada es veu que no acabem de rutllar. Temps mort ràpid de Roger. tornem a la pista enxufats 4 parets rapides i 2 gols més al marcador i tranquil·litat 1-4.
En una errada defensiva 2-4. Arrodonim el resultat amb un gol final 2-5.
Tenim un gran equip, tenim un gran entrenador, tenim un grup maco, crec honestament que podem gaudir molt més de la temporada, hi ha alguna cosa que s'escapa i no se el que es.
Hem de sumar tots, per mirar de acabar de polir els aspectes a millorar i col.laborar a portar als grocs a bon port.
Vinga Família que podem tirar cap amunt, hem d'estar més a prop que mai.

En la lluita per la segona plaça, ahir es va produir un empat a 3-3 entre el segon i tercer Classificats. Teia - Mollet. Això ens permet recuperar la 3ª plaça . Vinga!!!!!