diumenge, 20 de novembre del 2011

6É PARTIT DE LLIGA

ACCIÓ 2 - PREMIA DE MAR 2
Primer de tot felicitar al nostre rival d'avui, a fet el seu partit i s'ha emportat premi.
Resultat just, el equip avui ha millorat amb respecta la setmana anterior, s'ha intentat jugar, s'ha aconseguia per moments, la sortida ha estat bona l'equp movia la bola y buscava la porteria contraria, una contra a avançat als visitants, molt ordenats i amb molt d'ofici, el seu mister feia servir totes les eines per fer el joc que mes els hi convenia. Els nervis no ens han tornat a deixar desenvolupar el joc que sabem fer, no hem rotat, no hem donat la bola a segon pal, no fèiem paral·leles, no fèiem res del que el mister volia. Els darrers minuts de la primera part, despres d'un temps mort s'ha vist el que el equip sap fer bé, donant la volta al marcador abans del descans. 2-1 mitja part.
Sortim a la pista i en fred ens empaten el partit, ens la juguem d'últim i els visitants ens empaten el partit 2-2.
L'assedi a la porteria visitant h estat total, però sense perforar-la, l'encert del porter en algunes ocasions i el desencert nostre ha impedit aconseguir el gol de la victorià. els visitants en contres perilloses es podrien haver endut els tres punts. Hem oblidat per moments que estem en un esport col.lectiu i de vegades ens oblidem.
Cada cop tenim menys marge de maniobra, tenim equip, tècnics i afició per practicar un millor futbol sala del que hem demostrat fins ara i tinc fe i confiança que ho acabarem aconseguint.
Avui es cuand mes units hem d'estar i analitzar el partit, epr treure conclusions i la propera setmana ser millors.
Ànims equip, sou els mateixos que heu  guanyat tots els partits amb claredat fins fa 2 setmanes, ni abans érem uns cracks ni avui som dolents. Seguim sent un gran equip i que ningu ens dongui per morts i molt menys nosaltres mateixos
A TOPE ACCIÓ, A PARTIT D'AVUI SOU MES GRANS ENCARA. CONFIEM MES QUE MAI AMB VOSALTRES I A MOLLET HO DEMOSTRA-RE-HO SEGUR. A CONTINUAR TREBALLANT AMB MES GANES E INTENSITAT SI CAL I A ESCOLTAR AL MISTER MES QUE MAI ELL SAP MOLT D'AIXÒ