dimecres, 30 de novembre del 2011

7é Partit de Lliga

MOLLET 3 - ACCIÓ 3
Partit davant del co-lider del grup, amb 6 partits disputats fins la les hores, i sis victòries aconseguides.
Sortim a la pista mot conscienciats de quina ha de ser la nostre tasca i dominant i tenint la bola sense excessiu perill a la nostre porteria amb paciència anem arribant a la porteria local, aconseguint avançar-nos per 2 cops al marcador i dominant la bola, el joc es comença a endurir i el partit es trava, un arbitratge no massa afortunat, l'augment de la intesitat dels locals i una mica de ralaxació per la nostra part, va donar un gir al partit i ens van marxar al vestidor amb algun "susto" cap a la nostre porteria. Descans 0-2.
Sortida nefasta a la pista, primers minuts locals de molta empenta i rassa, que dona la volta al partit en un 3 i no res 3-2 per als locals. Molta picardia a la pista, molta interrupció , pèrdua de temps, els partits de 25' a temps corregut els eradicaria de la competició, es un deport molt diferent al dels 20 de temps parat i el fair-play que hauria de tenir el nostre esport. Quan pitjor panorama es presentava , els grocs van decidir que això no podia acabar així i es van dedicar a jugar de 5, moure la bola i assediar la porteria vermella, malaurant oportunitat rera oportunitat, a falta d'un parell de minut van assolir un meritori empat, que al ultim segon podria haver estat una victorià si no fos per la gran intervenció del meta local.
Empat agredolç, camp complicat, primera part clara per la nostre part i segona part boja on semblaven volar els 3 punts i en un acte de fe acabem aconseguint 1.