diumenge, 13 de novembre del 2011

5a Jornada de Lliga

F.P Mataró 3 - Acció 2. ? (Es presenta reclamació)
EL COMITE ENS DONA ELS 3 PUNTS 0-6

Patinada matinal a un camp dels anomenats difícils.
Saltem a la pista y sense excessiva lluïdesa dominen el matx, marquem el primer gol, però no fèiem el que habitualment sabem fer, abusarem de pilotes llargues y sense precisió en el dia d'avui.
El equip Rival, comença a rotar la banqueta, surten a pista uns nanus d'una gran embergadura amb un joc individual, encaran el 1*1 constantment , que donen la volta la marcador, nosaltres no teniem el dia, les constants interrupcions del joc, les esperes per que el arbitre anotés les faltes, tarjetes etc, no permetien el joc fluid.
El partit ha arribat al descans amb joc real de pista molt curt. Sortim enchufats a la segona, embotellem al rival a la seva pista, les oportunitats arribaven, però no entraven, finalment la bola entra i empatem el partit a falta de 10', joc fort els locals acumulen la 5à falta, a la següent Dp, l'errem, a la contra falta acumulem 5à i la següent falta a pista dels rivals, amb 3 jugadors de pista, ens marquen el 3-2 definitiu.
S'ha constat en Acta que un parell dels jugadors locals, al qual s'ha instat al arbit a que mostri el DNI, no el portaven  a sobre.


Esperem que la reclamació, faci justicia, si son certs els comentaris de que alguns jugadors locals son juvenils.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada