dissabte, 5 de novembre del 2011

4a Jornada de Lliga

ACCIÓ 5  ARRELS 0

Partit de rivalitat local, el Arrels el nostre company de pavelló, ens "visitava".

Inici de partit amb domini de la pilota, bones triangulacions i moviments amb i sense pilota, la pilota va entrar aviat a la porteria visitant.

El domini continuava sent de acció, que mimava molt bé la pilota i arribava amb facilitat a la porteria contraria, però sense fortuna en la definició final. Arrels sortia molt bé de pressió amb el seu porter, però sense triangular bé a dalt.

Descans amb un justet 1-0 al marcador.

Sortida en tromba dels grocs que ràpidament posen el 3-0 al marcador. Segueix el domini de la bola per part local, fins a col·locar el 5-0 al marcador.

En aquests moment Arrels decideix jugar de 5, tenen possessions llargues però sense excessiu perill per la meta local, la pressió visitant ofega als locals al seu àrea, conforme passaven els minuts la intensitat visitant anava en augment, el arbit s'ha vist obligat a treure targetes a varis jugadors en aquest tram final, que ens ha paralitzat a la pista, aconseguit mantenir la porteria a zero, però no augmentar la diferencia al marcador.

En resum, nova victòria en un partit amb un final excessivament tosco, que ens prepara per saber afrontar aquestes situacions en propers matxs.

Molt Grans aquests peques grocs!!!!

Pd: Perdem la primera plaça, però seguim co-liders, no passa res.























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada