diumenge, 30 d’octubre del 2011

3a Jornada de Lliga

MATARÓ 0  ACCIÓ 5

Matinada de ordago, per al compromís setmanal dels nanus.
Partit, enfront un rival irregular a la lliga, va tenir una primera i molt clara victorià a la lliga davant Premia i una abultada derrota a Mollet.
Pujàvem amb molta cautela i enseguida s'ha vist a la pista el equip local d'avui tenia 4 jugadors que no van ser a Mollet i la seva forma de jugar també ha sigut diferent, molt organitzats i molt bén plantats al damunt de la pista, cedint-nos la possesio de la pilota.
Teniam la bola i creavvem espais, el gol es veia avenir i així ho ha fet, pero dues vegades abans de que finalitces la primera part. Descans 0-2 per als Grocs
La segona ha sigut una continuació de la primera, on rapidament s'ha perforat la porteria local, en un parell d'ocasions més i els locals han intentat el joc de cinc, amb posesions llargues i sense fortuna en la finalització.
El nostre porter a intentat diversos xuts a porta buida desde la nostre porteria sense massa fortuna, però en una bona jugada ha pujat el cinqué gol al marcador.

Resultat final 0-5 i la clasificació continua comandada per Mollet, Montcada i Acció.
Bona feina nanus, hem de seguir igual, no serà una temporada gens facil, els resultats ens estan acompanyant, i anem millorant a diari, encara hem de treballar molt per asolir l'objectiu, no es podem relaxar. Bon pont a thotom i merci de nou, per el vostre saber estar a la pista. Felicitats!!!