dissabte, 22 d’octubre del 2011

2a Jornada de Lliga

ACCIÓ 6 - VILASSAR DE MAR 1

Bon Partit a Bon Pastor, clar domini dels locals, que avui si que han arribat amb claredat a dalt. Molt bones triangulacions i joc de 4, els visitants ens han trobat l'esquena en diverses ocasions, però els porters locals avui han estat molt encertats. Els gols han arribat d'hora i el partit ha estat plàcid per als de Barcelona, a pesar de que els de Vilassar han estat apunt de ficar-se en el partit en diverses ocasions. 3-0 al descans.
Els visitants ho seguien intentant, el 4at gol ha estat el cop definitiu, molt més tranquils els grocs han sumat 2 nous gols, amb bones jugades i amb menys precisió que a la primera part  als últims minuts els visitants han aconseguit un merescut gol, per posar el 6-1 definitiu.

Baixes : Adri i Max, ànims la propera Adri segur que estar i Max pot ser una més.