dissabte, 1 d’octubre del 2011

5É PARTIT DE PRETEMPORADA

ACCIÓ 4 - BOSCO 2

Evolució, treball, sacrifici, intensitat, concentració, rotació, defensa, combinació, saber fer, recolçaments, molts conceptes s'han vist a la pista, Sevillanes inclosés, ens veuen moltescoses cada dia, felicitats Xavals i cós tècnic, gracies per mostrar-nosel camí.
Gran test amb 2 bons equips al damunt de la pista, sortida amb domini local, contres perilloses i ocasions per als rivals, mot ben solventades per la nostre porteria. Gran treball defensiu, amb molt robatori de pilota, sense aconseguir la transició i arribar a la porta contraria, a base de treball arriben 2 gols locals i retallada visitant 2-1 al descans. Segona part on hem continuat amb un gran treball defensiu, l'aspecte més positiu del dia, i amb uns grans moviments amb i sense pilota, amb manca d'encert en el passe final o en definició. Es nota l'evolució del equip i la integració dels components, anem a més. 4-2 final