dissabte, 24 de setembre del 2011

4at PARTIT DE PRETEMPORADA

RÀPID SANTA COLOMA 4 - ACCIÓ SANT MARTÍ 4
Aquest migdia, duel de 2 equips en formació.
Gran primera part dels locals que han acabat amb una avantatja de 2-0 , els gols han arribat passats els 10' els visitants amb bellugat bé la bola però el passe final mai arribava al seu destí.
El inici de la segona part, ha sigut  molt bo per als locals que ràpidament s'han avançat per 2 cops altre cop. El 4-0 no era just, pel bon joc visitant i les bones triangulacions, que començaven a arribar a la porteria visitant amb cert perill.
El geni dels grocs va començar a manifestar-se a la pista i la bola va començar a entrar a la porteria rival un rere l’altre fins a falta de 4’ haver igualat el partit, impressionant la reacció, aquests nanus ens estan mal acostumant, però avui ens han fet gaudir i molt, els darrers minuts l’asedi a la porteria rival ha estat brutal, sense poder asolir el gol de la victòria, que pot ser tampoc hagués estat del tot just pels mèrits d’uns i d’altres.
Gran espectacle i això encarà no ha començat, felicitats família i molta sort per a ràpid per aquesta temporada.
La propera ens visita Bosco, tornem el proper cap de setmana, bona setmana família.