diumenge, 18 de setembre del 2011

3er Partit Pretemporada

UNIO "A" -  ACCIO  9 - 5
Espectacular el 3er partit dels grocs, simplement espectacular , van saltar a la pista a fer el que saben fer jugar i molt bé al futbol sala, el marcador inclús ho reflectia 0-2 als 10' de partits. La intensitat del partit a partir d'aquell moment no va correspondre a la alçada de la temporada en la que estem, hi fins aquí podem llegir.
No parlaré de l'actuació arbitral, no hem correspon. Els nostres nanus es van sortir del partit per una instants, ho van aprofitar els locals per empatar. Ràpidament van tornar a moure la bola i es varen tornar a avançar al marcador 2-3. ELs locals van empatar al final de la primera part 3-3.
Sortida espectacular dels locals, van marxar en el marcador 6-3 ràpidament, alternances en el marcador, moltíssima intensitat a la pista per arribar al definitiu 9-5.
En definitiva partit molt interessant  per la preparació de cara a la lliga objectiu final nostre, Bona feina Roger , Alex i nanus, i les mares i pares que van patir també a la grada,  estem molt orgullosos de la feina que veu fer ahir a la pista, el vostre joc i la vostre garra.
MOLT GRANS AQUESTS GROCS!!!!




































2 comentaris:

  1. Nois, molts anims... esteu en el bon cami, l'exit primordial que sigueu feliços, la resta vindrà sol... Endevant i força Accio

    ResponElimina
  2. Exacte Carles, molt encertat aquest comentari.
    El camí es perfecte, els nanus estan en bones mans i tenen fusta, gaudiran del viatge.

    Amunt acció

    ResponElimina