dissabte, 8 d’octubre del 2011

6é Partit de Pretemporada Les Corts 2 Acció 3

Dos equips amb bon joc done un gran espectacle a la gàbia de les Corts.
Partit d'alternativa en el domini de la bola i la pressió al rival, bones defenses i gran varietat de moviments i d'accions de qualitat tècnica, amb i sense pilota.
Els grocs s'avancen al amrcador, pero els locals empaten ràpidament, es torna a avançar el "submarino amarillo", 2-1,  pero els mamuts no afluixen i abans del descans aconsegueixen igualar el matx.
2-2 i descans.
Si la primera part a estat de un joc brillant i molt estètic, que dir de la segona, millor encara, amb mes arribades, mes intensitat defensiva. el gol a arribat mitjançada la segona meitat 3-2, que a la postre seria el resultat final.
Es nota la mà del cos tècnic, els nanus estan treballant molt bé i amb una molt bona motivació, gracies un altre dia per demostrar la vostre capacitat de treball.

RECORD ESPECIAL PER AL MAX... TORNA AVIAT ET NECESSITEM....