diumenge, 27 de maig del 2012

DARRERA JORNADA DE LLIGA

RIPOLLET 3 - ACCIÓ 5


Fitxa Partit

Jornada final d'infart, telefons, watsaps etc.... per saber que feia el teu rival. Las casualitats de la vida va fer que dos dels partits on es decidia la lliga es juguessin amb un marge de 1 hora.
Primer vam començar nosaltres a Ripollet, equip local amb moltes baixes, va fer un plantejament molt seriós, ens cedeixen la bola i tancats a 1/4 de la seva pista esperaven a  la contra, i feien alguna sortida de pressió de 5 molt bona. el setge a la porteria local era brutal, el porter local va treure mil boles. A tot aixó els locals s'avancen al marcador 1-0 als 5'. Empatem als 10'. I la tònica la mateixa possessió del 90% xuts a porteria en la majoria dels casos de forma precipitada i a mitja alçada fàcils per al porter local. La circulació de la bola no era com altres dies. No era el nostre dia, descans 1-1 Molts nervis i cap als vestidors.
La sortida de la segona part va ser un altre cosa, la selecció del xut i l'objectiu va variar una mica  i ràpidament ens vam posar per davant al marcador 1-2. amb el millor joc nostre arriba una bona jugada local i ens empaten a 2. Jolines!!! aquests de Ripollet que lleons, si els havien fotut 10 en els dos darrers partits que passa aquí ? Molta tensió, la lliga s'escapa. Per fi ens surten un parell de jugades preparades i una entra als 36', mara meva quins nervis 2-3!!. Un altre cop ens empaten a 3-3 a falta de 10'. ens quedarem sense premi ? No pot ser home no pot ser. Un altre jugada a segon pal ens posa per davant al marcador 3-4 al 44' increïble. 6' de Patiment fins que al 49' vam marcar el 3-5 definitiu. Qui ens ho hauria de dir vist els darrers partits de Ripollet, que patirien d'aquesta manera. Doncs res la nostre feina feta i a Esperar el miracle a Montornès, doncs a falta de 12' erem virtuals liders de la categoria, un gol de Montcada els hi va donar el empat final a 3 i el títol de lliga i l'ascens directe a DH. Felicitats Montcada.
Nosaltres ens ho jugarem tot en una eliminatòria d'anada i tornada al l'equip Alta Segarra. Es una eliminatòria oberta , un rival que ha golejat en la seva lliga, s'ha endut el campionat d'una forma aclaparadora, sera un rival molt complicat, primer ens visitaran a Bon Pastor, son dos partits,per tant molta concentració al primer,paciència,i a replegar un bon resultat,però amb paciència hem de fer un partit molt seriós  pensant que queda el partit de tornada i on buscarem un bon resultat per viatjar a la seva pista.
ENS LA JUGUEM NANOS, HEM DE REMATAR LA FEINA ENS QUEDEN ELS 2 PARTITS MES IMPORTANTS DE LA TEMPORADA I HEM DE SORTIR A TOPE AMB MOLTA PACIÈNCIA. LA PACIENCIA SERA LA CLAU,JUGANT COM SABEM ARRIBARAN LES OPORTUNITATS.
Ens queden 4 entrenos per treballar a tope i super concentrats preparar la gran fita de la temporada. No fallarem, estarem a prop vostre passi el que passi.

GRANS ACCIÓ!!!!




























2 comentaris: