diumenge, 20 de maig del 2012

JORNADA 25 DE LLIGA

ACCIÓ 4 - MONTORNÈS 0
Darrer partit de lliga a casa, contra un rival complicat, no era el nostre horari habitual, ni el nostre pavelló.
Hem jugat a Trinitat Vella a les 11h15'.
El rival d'avui a la primera volta ens havia donat molta feina a casa seva i es plantejava un partit difícil, avui després de les victòries de Mollet i Montcada ahir, no podíem fallar una errada ens deixava fora de la possibilitat d'ascens, els nanos no han estan súpers com la setmana passada, però han superat la prova.
Hem marcat d'hora cosa que ens ha evitat patiments innecessaris, però el segon gol no arribava. Al descans 0-1.
Avui la bola no s'ha mogut amb la soltura que podem fer-ho, però sense un joc excessivament brillant per fi arriba el segon i tercer gol que ens acaben de donar la tranquil·litat necessària per afrontar el tram final de partit sense problemes. Els visitants comencen a jugar de 5 , sense crear massa perill, el treball en defensa ha estat molt bo. El 4at gol arriba abans de la fi del partit.
Final 4-0.
La propera jornada DARRERA DE LLIGA visitem dijous a Ripollet, una victorià allà ens asseguraria la promoció, anirem a per la victòria des de el primer minut, ultim esforç Acció Vamos !!!!!
Mollet visita Santa Perpetua i Montcada Montornès.