dijous, 19 d’abril del 2012

Jornada 21

Lloret 1 - Acció 2
Duríssim el enfrontament de diumenge passat a Lloret. Un equip local molt ben posicionat al camp,domini de la possessió per als grocs, que nomes arribaven a porte en parets curtes, no era el dia de les paral·leles ni les diagonals, ens sortien ben poques, i menys els segons pals. el saber estar a la pista dels locals, ens impedia trobar el forat. Una bona triangulació ens permet avançar-nos al marcador aviat als 6', els verds van començar a sortir per banda molt ràpidament i abrivaren amb perill a la porteria defensada per Jordi. Vam tenir mes oportunitats però tampoc era el dia de cara a porteria. Amb domini altern acaba la primera part. Descans 0-1
Els locals empaten als 11' 1-1 de la segona el partit havia  comença com havia acabat la primera part sense un clar dominador, a partir de les hores la cosa va canviar, els visitants es van posar el mono de treball i el setge a la porteria rival era molt intens, sense fortuna de cara a porteria. El premi per als visitants arribaria a falta de 3', una jugada a segon pal acaba entrant per la escaira de la porteria visitant. 1-2. Els locals no van poder reaccionar i així va acabar el partit.
D'altre banda el lider del grup Montcada va perdre el seu primer partit a casa del Mollet per 3-2. Aquest resultat ens obliga a puntuar a casa del Lider el proper diumenge a les 14:30'.