dilluns, 23 d’abril del 2012

J22 LLIGA

MONTCADA 2 - ACCIÓ 3.
Espectacular el resultat dels grocs (de blau aquesta setmana) aquesta setmana, victòria a la pista del lider i equip referencia de la categoria.
Sortida a la pista amb domini visitant, els locals molt ben ordenats van cedir la possessió de la pilota, el xut llunya era l'arma dels grocs en aquesta primera fase del partit. Els locals sortien en bola controlada amb cert perill. Com es habitual errades de darrer jugador van donar opcions als locals, que en un robatori a mitja pista, amb conducció i triangulació rapida aconseguien un gol maco per a Montcada 1-0. Descans 1-0
Inici de la segona part. La pilota tenia una amo, acció, les contres locals no eren tan perilloses com en altres partits, entrem en una fase de clar domini amb bones triangulacions i assolim l'empat nomes iniciar la segona part. 1-1.
Els locals no van desenvolupar el joc de copa ni el joc efectuat a la nostre pista, una bona jugada per banda ens possa per davant del marcador 1-2.
Un robatori al porter local ens col·loca amb avantatge de 2 gols 1-3.
Els locals comencen  jugar  de 5 i assoleixen el seu segon gol 2-3. No hi ha temps per mes.
Partit estrany, de molta emoció e intensitat, però sense massa fustal. suposo que els nanos estaven algo agarrotats pel que es jugaven no ho se.
D'altra banda destacar la gran esportivitat i fair-play vist durant tot el partit. Felicitar als 2 equips per aquest fet.
Menció especial als grocs, que tot sigui dit hem van trencar la quiniela, ja m'està bé, que es col·loquen a 2 punts de l'ascens directe, cosa impensable fa uns mesos enrrera, espectaculars els resultats de la segona volt.
Montcada 55 punts, Acció 53 i Mollet 51 es jugaran la lliga. Tram final de competició no apte per a cardíacs.
Agraïment especial a la Família Martin-Torrents, per la seva col.laboració en la crònica d'aquesta setmana. Ànims Família, es un plaer tenir-vos com a companys cada setmana, espectacular el vostre saber estar sempre, sou un clar exemple a seguir i que dir de les fotos? Impressionants MOLTES GRÀCIES!!!!!!