diumenge, 12 de febrer del 2012

J14 LLIGA

ACCIÓ SANT MARTÍ 5 - SANTA PERPETUA 3
Partit estrany a Bon pastor. Ens visitava Santa Perpetua, un equip que havia vist 2 cops i que m'agradava com plantejaven els partits, els vaig veure contra nosaltres a la primera volta i en Montcada, i veure la classificació un equip amb 10 punts , el que menys gols ha marcat i un dels que mes gols encaixa, no ho entenia la veritat.

Després de veure el partit , la actitud d'algun pare vs l'arbit i les constants protestes del cos tècnic a l'arbitre entenc algunes coses, simplement animar als nanus  a que continuïn treballant i formant-se,  el més important, que els pares de vegades cometem errades i que ens disculpin per elles, que això es esport i que no tot serveix, per el bé de ells mateixos i de l'esport. En definitiva lluitar per el FAIR-PLAY que es el únic camí a seguir, per a poder anar per la vida amb bona sintonia.
Partit On dominem la bola marquem ràpid 1-0 en una jugada de triangulacions espectacular,  sense fortuna de cara a la porteria rival, moltes ocasion marrades, no hem fet un partit super, però entrega i ocasions no ens han faltat, la qualitat tècnica de un jugador visitant els ha mantingut dins del partit en tot moment, 1-1. Pèrdues de temps constants, protestes als arbitre mantenien als visitants al partit, en la prolongació de la primera part hem marcat el 2-1, els visitants protestaven també que el arbitre havia allargat massa. per a mi va allargar poc , 2-1 Descans.

Comencem la segona part i el seu jugador franquícia qui sinó, ens empata el partit 2-2 i a patir, continuem tenint mil oportunitats però no entraven, finalment assolim el 3-2 i el 4-2 comencen a respirar, però un altre cop el mateix jugador visitant marca el seu tercer gol, "hattrick" "....marcar ese tio por dios" , i ens torna la por al cos 4-3. Ràpidament els grocs marquen el gol de la calma i s'acaba el patiment 5-3. El cor aquest any no se si ens aguantarà.

Victòria del futbol sala, s'ha endut els punts el equip que més ha apostat per el joc net.Gràcies a Deu.
Ànims grocs a seguir evolucionant, tenim moltes coses dins que van sortint poc a poc, l'actitud d'avui es el camí a seguir.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada