dissabte, 4 de febrer del 2012

13ena JORNADA DE LLIGA

ACCIÓ SANT MARTÍ 10  RIPOLLET 2

Sortida molt bona de l'equip a la pista, feia dies que no ho veiem. molt ficats al partit buscant la porteria contraria, parets ràpides, encarant en banda, sense errades en defensa, i una gran actitud a la pista, a pesar de la pressió a la porteria vermella, el gol no arribava, els visitants jugaven la bola i arribaven a dalt també, fan un pal i marquen un gol 0-1. Els grocs no abaixen els braços i troben ràpidament la formula per perforar la meta contraria 4 cops abans del descans. 4-1 Descans.
Sortida del equip molt concentrar, 5-1 , 6-1. Visitants ho intenten, assoleixen el 6-2, però avui ens han sortit moltes coses que no ens sortien jornades enrrera i el resultat es excessivament elevat. 10-2 acaba el partit.
Espectacular la intensitat del equip, la tensió de la banqueta, avui si hem disfrutat, eso es el que necesitem.
Felicitats, aquests  es el camí.
Aprofitar aquestes línies per saludar als companys de Ripollet, ànims família, teniu un equip que juga a futbol sala, i això es d'agrair, avui heu estat de pega, però si jugue-ho la bola com ho feu, gaudireu molt la segona volta, molta sort, ens veiem al darrer partit de lliga, una abraçada.