diumenge, 3 de juny del 2012

Amistós, celebració Ascens a Divisió D'honor


Acció 0 - Barça 3

Festa grossa a Bon Pastor, després de la setmana de nervis, de renuncies, de primer alta Segarra, després Balaguer y finalment Maristes van renunciar a jugar el PlayOff d’ascens a divisió D’Honor, això ens convertia en equip de divisió d’honor de ple dret. Dret guanyat a les pistes durant tota la temporada, on vam tenir moments que vam dubtar de les nostres possibilitats però un final de temporada amb una ratxa de victòries impressionant, des de la jornada 12 s’ha guanyat tot ens ha donat aquests ansiat ascens.

En quant al partit d’avui, maco el espectacle donat a la pista, 2 equips amb jugadors de molta qualitat s’han dedicat a jugar a futbol sala, amb una intensitat elevada on a la pista la sortida de barça no va poder ser aturada per els nostres, que ràpidament perdien 0-2.
Equip valent que es va dedicar a jugar, vam començar a tenir algo mes de possessió de bola i a buscar la porteria visitant, amb la generació de algunes ocasions de gol, però barça arribava també amb molt perill. Descans 0-2
Mateixa dinàmica 2 equips apretant a dalt i volent la possessió de la pilota. La intensitat del partit era alta i els locals van patir a nivell físic, barça marca el tercer a falta de 8’ aprox. Els locals van intentar buscar el gol de l’honor amb mes cor que fortuna.
Maco espectacle, gracies Barça!! Gracies Acció !!!!!




























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada