divendres, 30 de març del 2012

Jornada 19 de lliga

Premia de Mar 1 - Acció 4
Partit Espectacular el viscut a Premia, una primera part de domini inicial dels locals que es van avançar al marcador aviat, els grocs no van desesperar i una jugada de casta va posar l'empat al marcador ràpidament.
Els locals bellugaven bé la bola, i generaven alguna ocasió, els visitants amb una selecció de tir no habitual ho provaven des de qualsevol indret del camp, fins a tres cops la pilota va anar als pals de la porteria local. Empat al descans 1-1.
La segona part va canviar molt el cuento, el domini visitant va ser aclaparador i el partit s'escalfava per moments, els locals van patir una expulsió, i no varem aprofitar la superioritat numèrica, el partit s'acabava i el gol no arribava, però el setge a la porteria local era Majúscul i el gol es veia que tard o dora arribaria.
I aixi va ser fins a tres cops més abans de finalitzar el partit. Partit on es va demostrar que tenim sang les venes i si cal posar un plus d'energia extra ho podem treure. Felicitats a tot l'equip i al tècnic. Arriba els moment importants de la lliga. Hem d'estar més units que mai