dijous, 5 de juliol del 2012

Bolo Final de temporada

Sant Joan 6 Acció 3

Dimarts a les 19:30 varem disputar el darrer partit de la temporada.
Partit amb moltes baixes contra un gran rival. Els locals van demostrar per que han ascendit de categoria.
La primera part va començar amb domini groc i els locals molt ben posicionats, amb sortides a la contra, en una contra van marcar el seu primer gol, amb el que s'arribaria al descans. Els locals van començar a dominar clarament el joc amb una sortida a la segona part espectacular, en un tres i no res es van posar 6-0.
Els visitants van tirar de casta i van posar setge a la porteria local, que van aconseguir perforar 3 vegades.
6-3 Resultat Final.
Bones Vacances.

dilluns, 2 de juliol del 2012

2on Pinito del Nou cadet

CNS 6 Acció 2
Dins del marc d'acomiadament de la temporada del CNS, el nou equip va visitar sadell, en una jornda festiva. Partit disputat al cam de futbet de gespa artificial. Maca jornada de germanor, ons es comencen a perfilar els equips per la propera temporada.