dissabte, 16 de juny de 2012

Acomiadament del cadet 2011-2012

ACCIÓ 7 - VICENTÍ 3
Acomiadament de la temporada del equip, sense cap de les noves incorporacions.
Partit maco amb un dels rivals de la propera temporada, que arribava amb un mix de jugadors que estaven al equip i de les noves incorporacions. Bona predisposició a la pista per fer futbol sala. Els locals han fet un futbol sala de qualitat. El equip visitant en formació arribava amb velocitat per desbordament, no tant per joc.
Partit obert on a la segona part els locals han marxat en el marcador i han estat tranquils en el tram final de lliga.
Sort a Vicentí i ens veiem a la lliga allà serà un altre historia el partit.
diumenge, 10 de juny de 2012

El Cadet 2012-2013 Comença a Rodar

Babar 3 - Acció 4
Primera prova del nou Acció.
Molta Calor a la pista descoberta de La Guineueta
Començament dubitatiu, ha posat als locals amb una avantatge inicial de 3-0.El locals triangulaven bé i ens trobaven la esquena, errada d'últim i ocasions clares per a nosaltres que no ens han entrat. 3-0 sorpresa al descans.
La segona molt diferent , els grocs amb començat a fer el que saben fer millor, mimar i jugar la bola i poc a poc i a pols s'ha capgirat el marcador.3-4 Finalment.
Es veuen ja cosetes de cara a la popera temporada. Bon test.


diumenge, 3 de juny de 2012

Amistós, celebració Ascens a Divisió D'honor


Acció 0 - Barça 3

Festa grossa a Bon Pastor, després de la setmana de nervis, de renuncies, de primer alta Segarra, després Balaguer y finalment Maristes van renunciar a jugar el PlayOff d’ascens a divisió D’Honor, això ens convertia en equip de divisió d’honor de ple dret. Dret guanyat a les pistes durant tota la temporada, on vam tenir moments que vam dubtar de les nostres possibilitats però un final de temporada amb una ratxa de victòries impressionant, des de la jornada 12 s’ha guanyat tot ens ha donat aquests ansiat ascens.

En quant al partit d’avui, maco el espectacle donat a la pista, 2 equips amb jugadors de molta qualitat s’han dedicat a jugar a futbol sala, amb una intensitat elevada on a la pista la sortida de barça no va poder ser aturada per els nostres, que ràpidament perdien 0-2.
Equip valent que es va dedicar a jugar, vam començar a tenir algo mes de possessió de bola i a buscar la porteria visitant, amb la generació de algunes ocasions de gol, però barça arribava també amb molt perill. Descans 0-2
Mateixa dinàmica 2 equips apretant a dalt i volent la possessió de la pilota. La intensitat del partit era alta i els locals van patir a nivell físic, barça marca el tercer a falta de 8’ aprox. Els locals van intentar buscar el gol de l’honor amb mes cor que fortuna.
Maco espectacle, gracies Barça!! Gracies Acció !!!!!