dilluns, 27 de febrer del 2012

J15 de Lliga

Vilassar de Mar 2 - Acció Sant Martí 8

Partit disputat a la pista auxiliar del Pavelló. Els locals amb 2 canvis a la banqueta. Nosaltres sense el Salva, 38º de febre.
Partit sense molta historia, els locals molt be posicionats al camp, i els grocs movent la bola amb comoditat i major profunditat que jornades enrere. Tallem  més que altres dies al igual que les aparicions. Detalls puntuals de molta qualitat a la pista però sense continuïtat 2-4 al descans.
Inici fulgurant 2-8 i partit sense més historia.
Teia va perdre a Montornès i ens permet atrapar-lo a la classificació.
La propera jornada rebem a Mataró, segurament haurem de jugar diumenge. Ens coincideixen molts equips com a locals esta setmana a BP i no se com resoldrem el tema.












diumenge, 12 de febrer del 2012

J14 LLIGA

ACCIÓ SANT MARTÍ 5 - SANTA PERPETUA 3
Partit estrany a Bon pastor. Ens visitava Santa Perpetua, un equip que havia vist 2 cops i que m'agradava com plantejaven els partits, els vaig veure contra nosaltres a la primera volta i en Montcada, i veure la classificació un equip amb 10 punts , el que menys gols ha marcat i un dels que mes gols encaixa, no ho entenia la veritat.

Després de veure el partit , la actitud d'algun pare vs l'arbit i les constants protestes del cos tècnic a l'arbitre entenc algunes coses, simplement animar als nanus  a que continuïn treballant i formant-se,  el més important, que els pares de vegades cometem errades i que ens disculpin per elles, que això es esport i que no tot serveix, per el bé de ells mateixos i de l'esport. En definitiva lluitar per el FAIR-PLAY que es el únic camí a seguir, per a poder anar per la vida amb bona sintonia.
Partit On dominem la bola marquem ràpid 1-0 en una jugada de triangulacions espectacular,  sense fortuna de cara a la porteria rival, moltes ocasion marrades, no hem fet un partit super, però entrega i ocasions no ens han faltat, la qualitat tècnica de un jugador visitant els ha mantingut dins del partit en tot moment, 1-1. Pèrdues de temps constants, protestes als arbitre mantenien als visitants al partit, en la prolongació de la primera part hem marcat el 2-1, els visitants protestaven també que el arbitre havia allargat massa. per a mi va allargar poc , 2-1 Descans.

Comencem la segona part i el seu jugador franquícia qui sinó, ens empata el partit 2-2 i a patir, continuem tenint mil oportunitats però no entraven, finalment assolim el 3-2 i el 4-2 comencen a respirar, però un altre cop el mateix jugador visitant marca el seu tercer gol, "hattrick" "....marcar ese tio por dios" , i ens torna la por al cos 4-3. Ràpidament els grocs marquen el gol de la calma i s'acaba el patiment 5-3. El cor aquest any no se si ens aguantarà.

Victòria del futbol sala, s'ha endut els punts el equip que més ha apostat per el joc net.Gràcies a Deu.
Ànims grocs a seguir evolucionant, tenim moltes coses dins que van sortint poc a poc, l'actitud d'avui es el camí a seguir.


















dissabte, 4 de febrer del 2012

13ena JORNADA DE LLIGA

ACCIÓ SANT MARTÍ 10  RIPOLLET 2

Sortida molt bona de l'equip a la pista, feia dies que no ho veiem. molt ficats al partit buscant la porteria contraria, parets ràpides, encarant en banda, sense errades en defensa, i una gran actitud a la pista, a pesar de la pressió a la porteria vermella, el gol no arribava, els visitants jugaven la bola i arribaven a dalt també, fan un pal i marquen un gol 0-1. Els grocs no abaixen els braços i troben ràpidament la formula per perforar la meta contraria 4 cops abans del descans. 4-1 Descans.
Sortida del equip molt concentrar, 5-1 , 6-1. Visitants ho intenten, assoleixen el 6-2, però avui ens han sortit moltes coses que no ens sortien jornades enrrera i el resultat es excessivament elevat. 10-2 acaba el partit.
Espectacular la intensitat del equip, la tensió de la banqueta, avui si hem disfrutat, eso es el que necesitem.
Felicitats, aquests  es el camí.
Aprofitar aquestes línies per saludar als companys de Ripollet, ànims família, teniu un equip que juga a futbol sala, i això es d'agrair, avui heu estat de pega, però si jugue-ho la bola com ho feu, gaudireu molt la segona volta, molta sort, ens veiem al darrer partit de lliga, una abraçada.