diumenge, 15 de gener del 2012

11ena Jornada de Lliga

ACCIÓ 3 - TEIA 4
Dia molt fred, sense possibilitat de jugar al nostre pavelló de Bon Pastor, ens veiem obligats a enfrontar-nos a un dels nostres rivals per la segona plaça en Catalonia, pista exterior de reduïdes dimensions, fet que ha facilitat molt el joc del nostre rival d'avui.
Rival molt ben posicionat a la pista amb un joc molt clar ,enrere i amb sortides rapides a la contra i pilotes llargues del porter cap al seu pivot, joc no massa espectacular i molt especulatiu, que de moment els està donant bon resultat, felicitats a ells per la victorià i els bons resultats obtinguts per el moment.
Nosaltres seguim en la nostre linea, molta qualitat, molt toc de pilota, moltes oportunitats, però molts errors repetitius, ens la juguem a mitja pista , molts nervis, poca tensió, falta d'intensitat.
Partit on comencem dominant clarament el joc, el rival ficat a la seva àrea, poca nitidesa en la finalització, es cert que alguna bola podria haver entrat en aquesta primera fase, però no va entrar. La nostre pressió al rival , ells la superaven amb bola llarga i a córrer, un altre error de benjamins, ens la juguem d'últim i van..... ? 0-1 ens treu totalment del partit, deixem de jugar i el rival per uns moments movia molt bé la bola, ens marquen el 2on i es tornen a tancar i a cedir la bola, la nostre pressió dalt l'han superat a la contra 2 cops mes 0-4 al descans. Mare meva increïble.
Sortim a la pista dominant la bola i amb més intensitat, i a passat el que acostuma a passar en aquest casos. molt nedar per morir ofegats a la sorra. Hem retallat fins al 3-4 amb mes intensitat, mes fer servir les bandes, sense riscos innecessaris a mitja pista, aquesta millora de la segona part dona esperances, per al futur.
Serà un punt d'inflexió o tornarà a ser un altre miratge ?

Nanos avui s'ha d'estar mes aprop vostre que mai, hi ho estem. però sabeu molt bé que tenim molt més a dins del que esta demostrant la classificació, cal fer pinya....

Vinga Acció que la segona plaça serà nostre!!!!

diumenge, 8 de gener del 2012

Jornada 10 de lliga

Premia de Dalt 2 - Acció 5

Gran resultat, joc a millorar.
Torna la competició, els nanos ja tenien ganes. Matinada important per viatjar cap a Premia.
Iniciem el partit amb ganes de fer bé les coses , marquem aviat  però el joc no es fluid, el rival arriba a la nostre porteria sense encert, nosaltres també arribem i marquem el segon, però abans de la fi de la primera part retallen distancies els locals. 1-2 Descans.
Tornem a la pista amb la mateixa dinàmica domini clar a la nostre pista, poca verticalitat, des de la grada es veu que no acabem de rutllar. Temps mort ràpid de Roger. tornem a la pista enxufats 4 parets rapides i 2 gols més al marcador i tranquil·litat 1-4.
En una errada defensiva 2-4. Arrodonim el resultat amb un gol final 2-5.
Tenim un gran equip, tenim un gran entrenador, tenim un grup maco, crec honestament que podem gaudir molt més de la temporada, hi ha alguna cosa que s'escapa i no se el que es.
Hem de sumar tots, per mirar de acabar de polir els aspectes a millorar i col.laborar a portar als grocs a bon port.
Vinga Família que podem tirar cap amunt, hem d'estar més a prop que mai.

En la lluita per la segona plaça, ahir es va produir un empat a 3-3 entre el segon i tercer Classificats. Teia - Mollet. Això ens permet recuperar la 3ª plaça . Vinga!!!!!