diumenge, 30 d’octubre del 2011

3a Jornada de Lliga

MATARÓ 0  ACCIÓ 5

Matinada de ordago, per al compromís setmanal dels nanus.
Partit, enfront un rival irregular a la lliga, va tenir una primera i molt clara victorià a la lliga davant Premia i una abultada derrota a Mollet.
Pujàvem amb molta cautela i enseguida s'ha vist a la pista el equip local d'avui tenia 4 jugadors que no van ser a Mollet i la seva forma de jugar també ha sigut diferent, molt organitzats i molt bén plantats al damunt de la pista, cedint-nos la possesio de la pilota.
Teniam la bola i creavvem espais, el gol es veia avenir i així ho ha fet, pero dues vegades abans de que finalitces la primera part. Descans 0-2 per als Grocs
La segona ha sigut una continuació de la primera, on rapidament s'ha perforat la porteria local, en un parell d'ocasions més i els locals han intentat el joc de cinc, amb posesions llargues i sense fortuna en la finalització.
El nostre porter a intentat diversos xuts a porta buida desde la nostre porteria sense massa fortuna, però en una bona jugada ha pujat el cinqué gol al marcador.

Resultat final 0-5 i la clasificació continua comandada per Mollet, Montcada i Acció.
Bona feina nanus, hem de seguir igual, no serà una temporada gens facil, els resultats ens estan acompanyant, i anem millorant a diari, encara hem de treballar molt per asolir l'objectiu, no es podem relaxar. Bon pont a thotom i merci de nou, per el vostre saber estar a la pista. Felicitats!!!

dissabte, 22 d’octubre del 2011

2a Jornada de Lliga

ACCIÓ 6 - VILASSAR DE MAR 1

Bon Partit a Bon Pastor, clar domini dels locals, que avui si que han arribat amb claredat a dalt. Molt bones triangulacions i joc de 4, els visitants ens han trobat l'esquena en diverses ocasions, però els porters locals avui han estat molt encertats. Els gols han arribat d'hora i el partit ha estat plàcid per als de Barcelona, a pesar de que els de Vilassar han estat apunt de ficar-se en el partit en diverses ocasions. 3-0 al descans.
Els visitants ho seguien intentant, el 4at gol ha estat el cop definitiu, molt més tranquils els grocs han sumat 2 nous gols, amb bones jugades i amb menys precisió que a la primera part  als últims minuts els visitants han aconseguit un merescut gol, per posar el 6-1 definitiu.

Baixes : Adri i Max, ànims la propera Adri segur que estar i Max pot ser una més.

dissabte, 15 d’octubre del 2011

Lliga 1er Partit a Santa Perpetua

SANTA PERPETUA 1 - ACCIÓ 7

Inici de partit amb domini visitant i contres perilloses dels locals, en una d'elles s'avancen al marcador 1-0. Comencen els grocs a mure la bola i obrir espais, remuntada ràpida 1-2. Contra local i pilota al pal. Acaba la primera part amb un gol de falta directe 1-3.
La segona part ha estat molt seria per part d'Acció ha tingut la bola, els locals sortien a la contra pero sense efectivitat i els gols anaven caient mica en mica i alguns d'ells amb jugades de llibre.
Bon partit, els locals molt ben situats a la pista, segurament superaran aquest ensurt i seran un equip potent a casa seva. Molt ben dirigits des de la banqueta, m'han agradat els comentaris del seu entrenador, gran formador. Anims!!
Als grocs felicitar-los i animar-los a continuar per aquest camí, es la senda, seriositat i treball a la pista, no val badar.

dissabte, 8 d’octubre del 2011

6é Partit de Pretemporada Les Corts 2 Acció 3

Dos equips amb bon joc done un gran espectacle a la gàbia de les Corts.
Partit d'alternativa en el domini de la bola i la pressió al rival, bones defenses i gran varietat de moviments i d'accions de qualitat tècnica, amb i sense pilota.
Els grocs s'avancen al amrcador, pero els locals empaten ràpidament, es torna a avançar el "submarino amarillo", 2-1,  pero els mamuts no afluixen i abans del descans aconsegueixen igualar el matx.
2-2 i descans.
Si la primera part a estat de un joc brillant i molt estètic, que dir de la segona, millor encara, amb mes arribades, mes intensitat defensiva. el gol a arribat mitjançada la segona meitat 3-2, que a la postre seria el resultat final.
Es nota la mà del cos tècnic, els nanus estan treballant molt bé i amb una molt bona motivació, gracies un altre dia per demostrar la vostre capacitat de treball.

RECORD ESPECIAL PER AL MAX... TORNA AVIAT ET NECESSITEM....
MILLORA'T CRACK!!

dissabte, 1 d’octubre del 2011

5É PARTIT DE PRETEMPORADA

ACCIÓ 4 - BOSCO 2

Evolució, treball, sacrifici, intensitat, concentració, rotació, defensa, combinació, saber fer, recolçaments, molts conceptes s'han vist a la pista, Sevillanes inclosés, ens veuen moltescoses cada dia, felicitats Xavals i cós tècnic, gracies per mostrar-nosel camí.
Gran test amb 2 bons equips al damunt de la pista, sortida amb domini local, contres perilloses i ocasions per als rivals, mot ben solventades per la nostre porteria. Gran treball defensiu, amb molt robatori de pilota, sense aconseguir la transició i arribar a la porta contraria, a base de treball arriben 2 gols locals i retallada visitant 2-1 al descans. Segona part on hem continuat amb un gran treball defensiu, l'aspecte més positiu del dia, i amb uns grans moviments amb i sense pilota, amb manca d'encert en el passe final o en definició. Es nota l'evolució del equip i la integració dels components, anem a més. 4-2 final